вівторок, 25 грудня 2007 15:56

Водій в"їхав в телестудію під час прямого ефіру (ВІДЕО)

25-річний Джеральд Річардсон в неділю увечері на своєму мікроавтобусі Mazda в"їхав в скляну стіну студії каналу ABC7 в Чікаго через декілька хвилин після початку 10-годинного випуску новин. Співробітники ABC7, зокрема ведучий Раві Байшвал, були в шоці, але ніхто не постраждав.

"Раптово, через 5 секунд після того, як я вийшов з ефіру, я почув неймовірний гуркіт. Вся будівля затряслася", - розповів Філ Шварц, метеоролог ABC7.

За свідченнями очевидців, Річардсон кілька разів розвернувся на Стейт Стріт, де розташована студія, перш ніж врізатися в скляну стіну. Після інциденту випуск новин продовжився, а прибула поліція затримала Річардсона.

"Він не хотів здаватися. Він почав битися "Що я не так зробив?" - кричав він, вилазячи з фургона, розповідає очевидець Раян Кемплейн.

Родичі Річардсона розповіли газетам Чікаго, що у нього є психологічні проблеми, і вони планували відвести його до психіатра. Його сестра принесла вибачення від імені всієї сім"ї.

У телекомпанії сказали, що конструкція будівлі спрацювала як потрібно. Зовнішнє міцне скло прийняло на себе головний удар і не дозволило мікроавтобусу в"їхати в студію. "На щастя, у момент удару, поряд з машиною нікого не було. Це найголовніше. Скло можна замінити, а людей - ні", - сказав співробітник.

Річардсону пред"явили звинувачення в нанесенні матеріального збитку, небезпечному водінні, їзді без страховки і опорі поліції. Він повинен з"явитися до суду у вівторок, 25 грудня, повідомляє factnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «Водій в"їхав в телестудію під час прямого ефіру (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі