субота, 17 липня 2010 18:22

Водій "швидкої" з кортежу Януковича визнав себе винним у смерті таксиста

Водій "швидкої" з кортежу Януковича визнав себе винним у смерті таксиста

Водій швидкої з кортежу Віктора Януковича, Микола Демиденко визнав себе винним у ДТП, що призвело до за собою смерть водія таксі Олексія Чижикова.

Такі результати першого слухання у справі про ДТП карети швидкої допомоги з президентського кортежу і таксі.

Нагадаємо, аварія сталася у квітні на Харківській площі столиці - Віктор Янукович їхав до аеропорту "Бориспіль", щоб вилетіти на зустріч з президентом РФ Дмитром Медведєвим. Тоді в страшній катастрофі на місці загинув таксист Олексій Чижиков, а двоє його молодих пасажирів отримали важкі травми.

Родичі Чижикова побоювалися, що правоохоронці зроблять винним загиблого Олексія. Але в середині червня Генпрокуратура назвала винним 61-річного водія карети "швидкої".

"За час, який минув з моменту аварії, Микола сильно посивів, - плачучи, розповіла дружина обвинуваченого водія "швидкої" Олександра Демиденко. - Він дуже переживає. Він ніколи в житті не порушував правил, у нього стажу близько 40 років, бо як влаштувався працювати шофером одразу після армії .... Про ту аварію він розповідав, що легковик просто з'явилася несподівано ... Але таксиста він не звинувачує ", - сказала вона.

Дружина Демиденко, також заявила, що її чоловік хоча на суді визнав себе винним, але вона таким його не вважає, каже, якби він міг уникнути зіткнення, обов'язково б це зробив: "Чому сказав, що винен? А що йому ще залишалося робити? "

У свою чергу, вдова таксиста Алевтіна заявила, що не вважає таксиста винуватцем, відзначивши, що збитки їй були компенсовані не в повному обсязі.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Водій "швидкої" з кортежу Януковича визнав себе винним у смерті таксиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі