неділя, 23 вересня 2007 10:35

Водій "Мерседеса" розстріляв дорожніх працівників

У Москві між водієм автомобіля "Мерседес" і дорожніми робочими відбувся конфлікт, в ході якого водій пострілом з пістолета убив одного робітника і поранив іншого. Із місця події правопорушник втік.

На заході Москви в ході дорожнього конфлікту водій автомашини "Мерседес" застрелив дорожнього робочого. Ще один робочий отримав поранення. Злочин був здійснений в Москві радом з будинком 44 по Горобиновій вулиці після півночі.

"Як повідомили міліціонерів очевидці, між водієм автомобіля "Мерседес" і дорожніми робочими відбувся конфлікт, в ході якого водій дістав пістолет і смертельно ранив в живіт один робочий і вистрілив в ногу другому. З місця події правопорушник сховався убік МКАД", - прокоментував представник ГУВС Москви. В даний час проводиться опитування свідків події для складання фоторобота що стріляв, в Москві для затримання злочинця оголошений план "Перехоплення".

Невідомий проїздив в районі дорожно-ремонтних робіт і пошкодив колесо свого автомобіля". "Він вийшов з машини і затіяв сварку з дорожніми робочими, після чого дістав автоматичний пістолет і зробив п"ять пострілів", - повідомив співбесідник агентства "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Водій "Мерседеса" розстріляв дорожніх працівників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі