вівторок, 26 жовтня 2010 16:32

Водій "Лінкольна" розмахував "корочкою" Кабміну і погрожував розправою (ФОТО)

Уранці 26 жовтня на Середньофонтанській площі в Одесі чоловік на "Лінкольні" з київськими номерами і "корочкою" українського Кабміну на лобовому склі врізався в "Міцубісі-Лансер".

Водій "Міцубісі" одесит Євгеній Щудлик розповів, що власник іномарки погрожував йому розправою і вимагав "забути про аварію".

"До приїзду ДАІ і преси молода людина розмахувала своєю "корочкою" і кричала, що йому за ДТП нічого не буде і міліція "на його боці". Проте, побачивши правоохоронців, що приїхали, він різко знітився", - розповів автомобіліст.

На лобовому склі "Лінкольна" дійсно виявився урядовий пропуск зі вказівкою відомства, в якому працює порушник, - Центр розвитку і реконструкції економіки Кабміну України. До речі, страховки у киянина не виявилося. Компенсувати шкоду, заподіяну в результаті аварії одеситові, він відмовився, пославшись на те, що в нього немає ні грошей, ні майна. За інформацією ДАІ, справа буде спрямована до суду, який і вирішить ступінь відповідальності київського чиновника.

Співробітник одеського державного регіонального центру з інвестицій і розвитку Володимир Семашко заявив, що в ДТП співробітники їхнього відомства не потрапляли.

"Жодних пропусків від нашого центру ми ніколи нікому не видавали. А наявність якогось пропуску з назвою якогось відомства, схожого на наше, ще нічого не означає - на ринку сьогодні можна купити посвідчення будь-якого відомства - хоч ГРУ, хоч СБУ, хоч ЦРУ", - заявив чиновник.

Як повідомили джерела в правоохоронних органах Одеси, громадянин Д., який сьогодні потрапив в аварію і прикривався "корочкою" Кабміну Україні, є колишнім членом одного з відомих одеських організованих злочинних угруповань, раніше входив в банду одеського кримінального "короля" Стояна, а зараз - великий бізнесмен.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Водій "Лінкольна" розмахував "корочкою" Кабміну і погрожував розправою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі