четвер, 20 січня 2011 11:55

Водій нардепа Фельдмана вбив чотирьох людей у ДТП (ФОТО)

Вчора близько 21.20, на 610-му кілометрі траси Харків-Довжанський, біля міста Ізюм, зіткнулися два автомобілі - Porsche Cayenne і Renault Duster. У аварії загинули 5 людей.

За власною інформацією медіа-групи "Об'єктив", автомобіль Porsche Cayenne зареєстрований на сина народного депутата Олександра Фельдмана - Олександра Олександровича Фельдмана.

Як повідомляє прес-служба ДАІ України, водій автомобіля Porsche Cayenne не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху, де і зіткнувся з Renault. Відомо, що Porsche їхав з Ізюму до Харкова.

В результаті ДТП обидва водії і троє пасажирів автомобіля Renault загинули на місці. Зараз ведеться слідство.

Як вдалося з'ясувати медіа-групі "Об'єктив", за кермом Porsche Cayenne знаходився житель Харкова, 1974 року народження, водій (за іншими даними - помічник) сім'ї Фельдмана. У Renault знаходилися жителі Артемівська і Артемівського району Донецької області - троє чоловіків (1981, 1973 і 1961 років народження) і 40-річна жінка. Хто був за кермом цієї машини - невідомо.

Джерела МГ "Об'єктив"стверджують, що під час зіткнення на спідометрі Porsche була зафіксована швидкість понад 200 кілометрів на годину.

Зараз автомобілі знаходяться в Ізюмському райвідділі міліції, а тіла загиблих доставлені в місцевий морг.

Нагадаємо, родичі жертв дніпропетровського ДТП за участю сина прокурора відмовилися від своїх претензій.

Фото з сайту УДАІ в Харківській області.

Зараз ви читаєте новину «Водій нардепа Фельдмана вбив чотирьох людей у ДТП (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі