понеділок, 01 жовтня 2007 13:45

Водій мікроавтобуса заснув за кермом і врізався у "Камаз"

30 вересня вночі, на автодорозі Київ-Одеса водії мікроавтобуса заснув за кермом і зіткнувся із причепом автомобіля "КАМАЗ", внаслідок чого постраждало 8-ро людей.

Вчора, 30 вересня, о 04:30, на 286 км автодороги Київ-Одеса, поблизу с. Очеретня, Кривоозерського району, водій мікроавтобуса "Мерседес Спрінтер", громадянин Білорусі, рухаючись в напрямку м. Одеса, заснув за кермом та скоїв зіткнення з причепом "ГКБ-8350" автомобіля "КАМАЗ-53212", що рухався попереду в попутному напрямку.

Внаслідок ДТП пасажирка мікроавтобуса "Мерседес" від отриманих травм загинула на місці пригоди, а водій та шестеро пасажирок цього ж транспортного засобу отримали тілесні ушкодження і госпіталізовані до Кривоозерської райлікарні.

За даними попереднього слідства, громадяни Республіки Білорусь перетнули кордон з Україною 29 вересня і їхали до Одеси на речовий ринок, повідомляє прес-служба ДАІ.

Зараз ви читаєте новину «Водій мікроавтобуса заснув за кермом і врізався у "Камаз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі