понеділок, 24 вересня 2007 08:12

Водій "мерса" розстріляв робітників за невірно вказану дорогу (ФОТО)

 
Водій "мерседеса" розстріляв двох дорожніх робітників після того, як вони невірно пояснили йому дорогу.

У результаті один із них загинув, а другого госпіталізовано у важкому стані в інститут Скліфосовського.

40 літній Сераб К. до цього часу не знає, що його друга вже немає в живих. Робітники ремонтували покриття на Рябіновій вулиці, коли поряд зупинилася іномарка.

– Це сталося близько опівночі, – розповідає Сераб, який дивом вижив. – На "мерседесі" під"їхав кавказець років 30, з борідкою. Він намагався об"їхати те місце, де ми проводили ремонт, і з великою швидкістю в"їхав у бордюр. Здається, він диск собі пом"яв.

Чоловік із криком вискочив з машини, але семеро робочі продовжували ремонт, прагнучи не звертати уваги на галасливого незнайомця. Тоді водій зажадав підказати йому дорогу.

– Ми пояснили йому, як проїхати, – продовжує Сераб. – Чоловік від"їхав, але через півгодини повернувся. Зупинився за 50 метрів, дістав із салону "мерседеса" рушницю і почав нас розстрілювати. Спочатку влучив у мене, а потім у мого приятеля. Ми й схаменутися не встигли, як він зробив сім пострілів, а потім я впав і знепритомнів. Отямився вже в лікарні, в реанімації.

Серабу зробили складну операцію на лівій нозі: кінцівка у робочого практично повністю роздроблена. Скільки він ще пробуде в лікарні, медики сказати не беруться. Сераб до цього часу не знає, що його друг Яго загинув.

Винуватець трагедії до цих пір не знайдений, його пошуки веде міліція. Про вбивцю поки відомо лише те, що він їздив по Москві з транзитним номером 2208, пише Твой день

Зараз ви читаєте новину «Водій "мерса" розстріляв робітників за невірно вказану дорогу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі