середа, 25 лютого 2009 11:52

Внук зарізав свою бабусю, яку вважав відьмою

Внук зарізав свою бабусю, яку вважав відьмою

У Дніпропетровській області за ґратами опинився 30-річний чоловік, якого підозрюють в навмисному вбивстві родички. Свій вчинок він коментує так: "Вона займалася чаклунством, хотіла зробити мені погано. Тому я її і убив".

Дніпродзержинська міліція отримала повідомлення - в одній з квартир за адресою: Ярославський проїзд, знайдено скривавлене тіло немолодої жінки з трьома ножовими пораненнями в груди.

Убитою виявилася 73-річна господиня житла. Опитавши свідків, правоохоронці встановили, що до злочину причетний 30-річний Олександр - нерідний внук загиблої.

Про підозрюваного, який в минулому вже встиг побувати за ґратами, місцеві говорять наступне.

Микола, сусід підозрюваного: "Дуже погана людина. Досить поганий. У нього щось з нервами не в порядку. - Як це виражалося? - Ну, він якщо 50 грам вип"є, у нього планка їде".

Батьки підозрюваного - хронічні алкоголіки. Свого часу господар сім"ї відсидів 13 років за вбивство, а матір через антисоціальну поведінки позбавили батьківських прав, повідомляє Magnolia-TV.com

Зараз ви читаєте новину «Внук зарізав свою бабусю, яку вважав відьмою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі