субота, 05 квітня 2014 15:13

Влітку жінки носитимуть вишиті сукні
12

Фото: Валентина Мураховська

Цього літа наречені вдягатимуть вишиті сукні. Про це кореспонденту Gazeta.ua заявила дизайнерка Людмила Бушинська. Свою нову колекцію вона показала на "Вінницьких днях моди". У вишиванки дизайнерка вдягла навіть немовлят. На подіум запросила своїх співробітниць, які пішли у декрет і недавно народили.
"Колекція під назвою "Два кольори" навіяна подіями в Україні. Навесні і влітку буде модно носити вишиванки. Ми ж показали, що вишиванка може бути цілком святковим і оригінальним одягом, якщо до неї додати кілька незвичних елементів і зробити оригінальний крій", - пояснила Бушинська.
Усі її вишиванки зроблені вручну. Родзинкою стали об'ємні вишиті маки на сукнях та в прикрасах дизайнерки.
"Мої сукні можна придбати і у Вінниці. Сукня в середньому коштує від 1500 гривень. Але її можна зробити дешевшою під замовлення, використовуючи більш дешеві деталі. В мене є короткі сукні з об'ємними маками. Їх можна поштити з ситцю, а можна і з шовку, маки зробити не об'ємними. Це сильно змінить вартість виробу. Ми помітили, що зараз добре розкуповують як жіночі вишиванки так і чоловічі", - пояснила дизайнерка.
Влітку повернеться стиль суконь 60-х років. А в весільних сукнях переважатиме простота.
"Головним трендом колекції є вишиваний рушник. Мені вдалося створити весільну сукню-рушник з новими акцентами. Така колекція для тих жінок, що мислять образами. Вона робить жінку винятковою, прикрашає її"
Розміри суконь та сорочок можна замовити під замовлення. Людмила Бушинська також наголосиа, що наступна колекція осінь-зима теж матиме національний колорит.
"Моя колекція невипадково має назву два кольори. З одного боку українці пережили страшну трагедію втратили багатьох хороших людей, що символізує чорний колір. З іншого боку - життя продовжується, народжуються діти, приходить весна. Думаю, ця колекція тільки підкреслить стан нашого народу."

Зараз ви читаєте новину «Влітку жінки носитимуть вишиті сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі