середа, 09 липня 2008 12:17

Влітку дівчата зраджують частіше

Влітку дівчата зраджують частіше
Як показали останні соціологічні дослідження, відправляючись у відпустку, молоді жінки, залишають удома не тільки проблеми на роботі, чоловіка з дітьми і собаку, але і велику частину забобон.

Глянцевий журнал More опитав 2000 британок у віці близько 25 років і з"ясував, як часто дівчата влаштовують "курортні романи" з незнайомцями, пише The Daily Mail.

Так, біля третини респонденток заявили, що за час однієї відпустки переспали, щонайменше, з двома чоловіками. Причому, кожна шоста відшукала собі три і більше сексуальних партнера.

Чверть опитаних жінок зраджували своїм постійним партнерами, проте тільки 1 з 10 обдурених коханців дізнався про наставлені роги.

Варто відзначити, що молоді люди піддаються спокусам так само часто, як і дівчата. Приблизно стільки ж чоловіків, призналися, що заводили курортні романи.

Більш, ніж половина жінок, вважають, що якнайкращий варіант - відправитися у відпустку одній. І всі, як одна, заявляють, що під час відпустки вони набагато сексуальніше активні. Дівчата розповіли, що в середньому у них було по 3 відпустки на рік, під час яких вони займалися сексом тричі на день.

До речі відношення до безпечного сексу під час відпустки стає недбалішим. Тільки 6 з 10 респонденток узяли презервативи в поїздку, в той же час, близько половини відзначила, що не бояться підхопити на відпочинку венеричну хворобу.

Проте, курортний роман може виявитися вельми небезпечним заняттям: половина британок зізналися, що секс на відпочинку їх просто втомив, третина заявила, що їх пограбували потенційні кавалери.

"Для більшості жінок відпустка схожа на два тижні субот, так що, якщо дівчата відправилися на відпочинок одні, вони хочуть розважатися якомога веселіше", - відзначила помічник головного редактора More.

Зараз ви читаєте новину «Влітку дівчата зраджують частіше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі