понеділок, 05 травня 2008 15:17

Власниця VIP-борделя повісилася, не встигнувши назвати імена її клієнтів

Власниця каліфорнійського агентства з надань ескорт-послуг, Дебора Джейн Палфрі відома під ім"ям "Мадам Д.С.", 1 травня була знайдена повішеною в будинку своєї матері, повідомляє Inopressa з посиланням на The New York Yimes.

Палфрі повісилася за допомогою капронової мотузки, закріпленої за одну із стельових балок в господарській прибудові до будинку. Дебору знайшла її мати, Бланш Палфрі. Вона заявила, що донька не була схильна до депресії, а також не вживала наркотиків або алкоголю.

Нагадаємо, що два тижні тому 52-річна Палфрі була визнана винною в організації мережі публічних будинків, що обслуговували політичну еліту Вашингтона. Перш ніж зробити самогубство, "Мадам Д.С." написала, як мінімум, два листи, що пояснюють її вчинок. Проте поки ці листи не були оприлюднені.

Престон Бартон, адвокат Дебори Палфрі, що представляв її на недавньому процесі, заявив, що понад усе співчуває її матері. Два тижні тому федеральний суд визнав його підзахисну винною в організації сексуального обслуговування видних політиків, в числі яких був сенатор-республіканець Девід Віттер, а також в шахрайстві, відмиванні грошей і рекеті. Палфрі повторювала, що дівчата з її ескорт-служби не займалися проституцією, і стверджувала, що якщо вони і робили це, то без її відома. Процес був припинений за браком даних.

Ченнінг Філіпс, представник прокуратури, заявив, що, виходячи з пред"явлених звинувачень Палфрі, їй загрожував тюремне ув"язнення терміном на 5-6 років. Вона була залишена на волі до 24 липня - цього дня суд повинен був ухвалити вирок.

"Я абсолютно упевнена в тому, що не сяду у в"язницю, навіть на один день, не то що на 4 роки або на 8 років! - казала Дебора Палфрі в інтерв"ю каналу АВС після скандалу, що вибухнув минулого року: тоді, образившись на мовчання своїх клієнтів, що не встали на її захист, вона опублікувала в інтернеті номери їх телефонів. - Я не побоюся підключити до цієї справи міністра... та кого завгодно! Ні на секунду. Я здам їх всіх".

Попри погрози "Мадам Д.С.", ніхто з її клієнтів не постраждав в результаті скандалу. Ренделл Тобіас пішов у відставку як співробітник Держдепартаменту, заявивши, що звертався в службу Палфрі лише для масажу. Сенатор Девід Віттер, відмінний сім"янин і батько чотирьох дітей, як і раніше залишається сенатором. Тим часом прокуратура стверджує, що підпільні борделі Палфрі діяли протягом останніх тринадцяти років.

Даний Молдеа, вашингтонський письменник, що підтримував Дебору Палфрі під час процесу і мав намір писати про неї книгу, заявив, що за останній час відправив їй два послання, проте вона не відповіла ні на одне з них. Він пригадав також, як минулого року, за обідом, коли мова зайшла про те, що їй загрожує в"язниця, Палфрі сказала: "Спочатку я накладу на себе руки".

Нагадаємо, що в 2006 році одна з її "дівчат", Бренді Бріттон, у минулому - викладач Університету в Меріленде, наклала на себе руки після того, як їй були пред"явлені звинувачення в проституції.

Слід пригадати також недавній скандал пов"язаний з губернатором Нью-Йорка Еліотом Спітцером. У пресі з"явилися повідомлення про те, що 48-річний Спітцер користувався послугами повій. Незабаром після цього повідомлення губернатор подав у відставку, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Власниця VIP-борделя повісилася, не встигнувши назвати імена її клієнтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі