пʼятниця, 04 квітня 2008 18:24

Влада Литовченко зустрічає ранок в сексапільному халатику (ФОТО)

Дисциплінована і вольова Влада Литовченко прокидається о 7.00 ранку. Ранніх підйомів їй не уникнути: потрібно молодшу дочку Кристину в школу зібрати, та і старшу Маргариту нагодувати і відправити до інституту. Тай сама вона теж вчиться і їй самій як студентці треба підпудрити носик і встигнути на 8.40 в Дипломатичну академію. За словами самої власниці модельного агентства, вранці в квартирі, як в дурдомі, пише БЛИК.

День Литовченко починається з чашки розчинної кави. Вона гіпотонік і тому не може прокинутися без порції кофеїну. Їй потрібний струс.

- Мене цілком влаштовує розчинний напій, який п"ю вранці, хоча значно більше люблю трав"яний чай, - говорить Влада. - Їх у мене в будинку велика кількість.

- Вранці робите зарядку чи не встигаєте?

- Щодня на 8.40 я біжу на лекції. Тому часу на ранковий похід до спортзалу немає. Головне, що хотіла б всім порадити - це максимально холодний душ вранці, настільки холодний, наскільки зможете витримати, повідомляє Rupor.info.

Зараз ви читаєте новину «Влада Литовченко зустрічає ранок в сексапільному халатику (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі