субота, 30 жовтня 2010 20:08

Влада Херсона вже підрахувала завтрашні результати

Влада Херсона вже підрахувала завтрашні результати

Проект зведеного протоколу за наслідками виборів мера міста і депутатів міської ради Херсона розшукали та оприлюднили сьогодні активісти місцевої "Батьківщини".

Про це повідомив Gazeta.ua Дементій Бєлий, голова Херсонської обласної організації Комітет виборців України. З його слів, протокол - це електронні файли. У них невідомі уже підбили підсумки голосування виборців на завтрашніх місцевих виборах мера та міської ради Херсона.

Зокрема, у файлі вказується, що перемагає чинний мер Володимир Сальдо, який набирає 31%. Найближчий конкурент відстає від Сальдо на 14%. У оприлюднених "Батьківщиною" файлах ідеться також, що Партія регіонів набирає в місті по партійних списках 38%. Також вказано, що 10% бюлетенів визнано недійсними.

Крім того, керівник обласного відділення Комітету виборців повідомив, що сьогодні в Херсоні невідомі розповсюдили листівки. У них надрукували, що херсонців, які мають борги за комунальні послуги, відключатимуть від водопостачання, опалення та газу.

Дементій Бєлий прогнозує: вибори в Херсоні проходитимуть завтра із ускладненнями. У дільниці Дніпровськогно району (один із трьох районів Херсона) бюлетені завезли лише о другій половині дня в суботу. Ще зараз, увечері, члени комісії сидять і проставляють штампи із поміткою "вибув" навпроти прізвищ тих кандидатів, яких зняли із реєстрації.

До того ж, КВУ виявило, що на багатьох виборчих дільницях скриньки для бюлетенів є зіпсованими, а їх термін вжитку - прострочений.

Зараз ви читаєте новину «Влада Херсона вже підрахувала завтрашні результати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі