вівторок, 24 червня 2008 08:49

Влада Яму намагалися роздягнути на пляжі (ФОТО)
8

Під час акції "Пікнік із зіркою" танцюристові довелося дуже постаратися, щоб з нього не зняли одяг.

Акція, організована радіостанцією "Люкс FM" і Інтернет-глянцем E-motion, набирає обороти. Після першого "Пікніка." з Віталієм Козловським, можливість провести приємний час з власними фанатами надалася відомому танцюристові Владу Ямі.

За умовами акції, вони повинні були роздягнути героя, одягнувши його в піратський одяг. Влад, почувши подібне, не захотів оголяти своє спортивне тіло на публіці. Всі спроби організаторів, фотографів і фанатів, оголити зірку не увінчалися успіхом:

- Я сказав, роздягатися не буду, - різко відповів танцюрист. - В чому прийшов, в тому і піду!

Погулявши по травичці і поспілкувавшись з переможцями акції, Влад примостився за обідній стіл. Випивши трохи вина, зоряний танцюрист поїхав. Судячи по усмішках прихильників, вони не дуже були засмучені тим, що не змогли помилуватися напіводягненим кумиром. Свіже повітря, тепле сонечко і п"янкі пригощання, мабуть, зробили свою справу. Всі присутні розійшлися повні позитивних емоцій, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Влада Яму намагалися роздягнути на пляжі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі