понеділок, 14 січня 2008 13:07

Візовий режим між Україною та Ізраїлем може бути скасований вже в 2008 році

Візовий режим між Україною та Ізраїлем може бути скасований вже впродовж поточного року. Про наміри ініціювати переговори з Києвом щодо візового питання заявив міністр туризму Ізраїлю Іцхак Ааронович.

Уряд Ізраїлю почав роботу над скасуванням візового режиму з метою забезпечення оптимального доступу громадян країн Східної Європи до туристичних об"єктів Ізраїлю. Вже розроблені та узгоджені відповідні проекти двосторонніх відносин з Росією і Румунією. Тепер, за словами міністра туризму Ізраїлю, черга України.

Як повідомив офіційний представник Мінтуризму Ізраїлю Шира Каве, переговори з Києвом ізраїльська сторона сподівається почати вже впродовж найближчих місяців - відразу після того, як набуде чинності аналогічна угода з Росією.

Ш. Каве прогнозує, що новий переговорний процес буде швидким, враховуючи позитивний приклад переговорів із Москвою та всі попередні контакти з Києвом.

У 2007 році Ізраїль відвідали 70 тыс.украинских туристів - майже в 2,5 разу більше, ніж у 2006 році, повідомляє ИНТЕРФАКС-УКРАИНА.
Зараз ви читаєте новину «Візовий режим між Україною та Ізраїлем може бути скасований вже в 2008 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі