четвер, 09 жовтня 2008 12:34

Визначена найбільш якісна горілка України

Авторитетна міжнародна компанія GFK провела експертне дослідження з метою визначити найбільш якісну горілку України. Згідно з отриманими даними, найякісніша горілка України - "Хортиця". Результати дослідження говорять про те, що головним критерієм вибору для українських споживачів є якість продукту. Споживачі все частіше вибирають абсолютну якість, про що свідчать і показники продажів бренду-лідера "Хортиця". З цим погоджуються українські експерти.

На думку замглави концерну "Укрспирт" Петра Бойко, "ЛВЗ "Хортиця" використовує в своєму виробництві кращий в Україні спирт, який забезпечує абсолютну якість продукції".

Той факт, що "Хортиця" - найякісніша горілка, підтверджують і більше 300 нагород престижних міжнародних дегустаційних конкурсів. Тільки у 2008 році "Хортиця" стала володарем найпрестижнішої премії за якість в СНД - Національної премії Росії за якість. На світовому рівні "Хортиця" узяла золото міжнародного конкурсу United Vodka, нагородження проходило на Канському фестивалі у Франції. Професійна оцінка всесвітньо відомих експертів-дегустаторів користується в середовищі учасників алкогольного ринку особливою пошаною і має величезне значення.

"У продукту є дуже простий, але дуже важливий критерій - це репутація, - говорить глава Української алкогольної асоціації Володимир Демчак. Репутація формується тільки за умови, що ви робите насправді якісний продукт, і робите це стабільно. Тобто ви ніколи не зраджуєте своєму головному принципу - абсолютна якість. Тому очевидно, що бренд може бути тільки тоді улюбленим і визнаним, якщо йому відповідають ось ці два поняття - абсолютна якість і висока репутація".

"Хортиця" є лідером продажів в Україні. Зробивши абсолютну якість продукції своєю конкурентною перевагою, "Хортиця" кожні півроку модернізує виробництво і систему захисту від підробок, упроваджуючи останні світові інновації. Це дозволяє бренду "Хортиця" упевнено утримувати лідерство і бути найякіснішою горілкою України!

Зараз ви читаєте новину «Визначена найбільш якісна горілка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі