четвер, 14 лютого 2008 13:12

Вітчим зробив 13-річній дочці дитину

В Астраханській області до суду передана кримінальна справа відносно чоловіка, який зґвалтував 13-річну падчірку. Через дев"ять місяців дівчинка народила від насильника дитину

Ця справді сімейна драма розігралася в одному з селищ області. Згідно з матеріалами слідства, в той нещасливий вечір вітчим і падчірка були вдома самі. Мати дівчинки в цей час лежала в лікарні.

Чоловік напився, після чого став приставати до прийомної дочки. Дівчина намагалася врятуватися від домагань вітчима і звати на допомогу. Але все було марно.

Зловмисник побив дитину, затягнув в спальню і зґвалтував. Пізніше дівчинка зізналася слідчим, що після зґвалтування вітчим загрожував їй вбивством. "Він обіцяв убити і мене, і маму, якщо я кому-небудь розповім про цей випадок", - розповідала вона.

Довгий час про подію ніхто не знав. Навіть мати дізналася про зґвалтування, тільки коли з"ясувалося, що дочка вагітна.

Дівчинка про все розповіла матері, і на сімейній раді, де був присутній і вітчим, було вирішено приховати і про зґвалтування, і про вагітність. В результаті всі дев"ять місяців під приводом хвороби школярка просиділа вдома.

"Коли у вересні 2006 року у дівчини народився син, мати і вітчим всім сказали, що це їхня дитина", - пояснили в прокуратурі. Правда відкрилася тільки за рік після народження дитини.

Дівчина, не витримавши складної ситуації в сім"ї, розповіла про все подрузі, а та, в свою чергу, звернулася із заявою в міліцію.Підозрюваного затримали і помістили під варту. Чоловікові було пред"явлено звинувачення в зґвалтуванні і погрожуванні вбивством. Також в ході розслідування була проведена генетична експертиза, яка підтвердила батьківство обвинуваченого.

Тепер кримінальна справа передана на розгляд до суду. Слідство продовжується, пише News.rin.ru.
Зараз ви читаєте новину «Вітчим зробив 13-річній дочці дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі