вівторок, 26 лютого 2008 20:17

Вітчим вбив 9-місячне немовля, кидаючи його по хаті

Цей випадок стався у Краматорську Донецької області. Чоловіка роздратував галас хлопчика й той взявся виховувати малюка на власний розсуд.

Лише кілька ударів кулаком по голові примусили немовля замовчати. Вже за кілька годин хлопчику довелося викликати швидку. Але лікарям повернути немовля до життя вже не вдалося.

Батьки 9-місячного Богдана повернулися додому пізно ввечері напідпитку. Малюк побачив матір і заплакав. Але вона до сина не підійшла. Заспокоювати Богдана взявся вітчим. Методи виховання малюка були наджорстокими.

Геннадій Писаренко, заступник начальника Краматорського МВ УМВСУ: "Він схопив цю дитину за одяг в районі шиї і силою кинув його, як песика, в іншу кімнату. Дитина пролетіла десь 1,5 метра і впав на підлогу, ударився головою".

25-річній вітчим знущався над немовлям, доки той не перестав скиглити. Але згодом горе-батьки почули, що дитина почала задихатися. Щоб привести малюка до тями, вітчим підняв Богдана за ногу догори головою й почав трясти.

Валентина, мати загиблого малюка: "Він сказав: мене так виховували і я так виховуватиму. Він навіть цим хвалився".

Лікарі швидкої допомогти Богдану вже не змогли. Хлопчик помер в реанімації, не приходячи до тями. Але вітчим своєї провини й досі не визнає.

Микола, вітчим загиблого малюка: "Я його не вбивав. Він повзав, там хатина маленька, то об кут удариться, то об шифонер. Я його не кидав сильно.".

Правоохоронці кваліфікують вчинок вітчима як навмисне вбивство. За цією статтею йому загрожує до 15-ти років позбавлення вол, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «Вітчим вбив 9-місячне немовля, кидаючи його по хаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі