середа, 24 вересня 2008 11:07

Віталіну Ющенко порівняли з Анжеліною Джолі (ФОТО)

 
На Міланському Тижні моди відбувся показ колекції Айни Гасе сезону весна-літо - 2009. Модельєр з Києва брала участь в подібній акції вперше, тому до показу був прикутий інтерес італійської преси і світської тусовки. У показі взяла участь дочка президента Ющенка Віталіна.

Колекцію з 53 суконь Айна назвала "Жінка лише для Бога" і присвятила своїй мамі, у якої цього року ювілей.

Італійська преса була в захваті від показу української дизайнерки. Місцеві журналісти написали, що Айна Гасе своїм мистецтвом і творчістю об"єднала "помаранчеву" коаліцію, яка офіційно розпалася 16 вересня.

На такі висновки наштовхнула італійських акул пера участь в показі Айни дочки українського президента Віталіни Ющенко, яка з"явилася у фіналі дефіле в традиційній весільній сукні.

Італійцям Віталіна сподобалася, вони вирішили, що вона дуже красива і схожа на актрису Анджеліну Джолі.

Як розповіла Айна, перед показом і вона, і Віталіна дуже нервували, але, на щастя, показ пройшов без форс-мажорів. "Це величезна відповідальність і хвилювання, тому що бути першим і представляти не тільки свої ідеї, але і свою країну це як перший політ в космос. Віталіна теж переживала, для жінки завжди хвилююче виходити у весільній сукні особливо на подіум, як модель у фінальні показу. Вона молодець!".

КП в Україні
Зараз ви читаєте новину «Віталіну Ющенко порівняли з Анжеліною Джолі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі