вівторок, 23 вересня 2008 09:08

Віталіна Ющенко вийшла на міланський подіум у весільній сукні та вінку

Віталіна Ющенко вийшла на міланський подіум у весільній сукні та вінку
У суботньому показі Міланського тижня моди дочка президента Віталіна Ющенко виступила в ролі моделі відомого українського дизайнера Айни Гасе. У Мілані Гасе представила свою нову колекцію "Жінка лише для Бога" з 53 літніми сукнями.

Перед публікою Віталіна з"явилася в образі нареченої. Участь дочки президента привернула увагу до української колекції.

Як розповіла Айна Гасе, публіка зустріла українську колекцію бурхливими оплесками. Дочка президента була єдиною українською моделлю, і з"явилася на показі останньої. На подіум 27-річна мати двох дітей вийшла у весільному вбранні.

"Колекцію Айна присвятила своїй мамі і українському селу. Плаття вийшли дуже красивими, барвистими і сексуальними, і на більшість нарядів вже зроблені замовлення. Єдиною сукнею, яку ми не продамо, стане весільне вбрання, в якому була Віталіна. Ми хочемо залишити його собі на пам"ять", - розповів продюсер Гасе Дмитро Крижанівський.

Самій Віталіні участь в показі сподобалася, але продовжувати займатися модельним бізнесом вона не збирається. Про це розповіла подруга дочки президента Олена Мозгова.

"Вона по телефону сказала, що все пройшло добре і без форс-мажорів. Публіка зустріла її чудово, на Віталіні було зосереджено дуже багато уваги. Але надалі продовжувати кар"єру моделі вона не хоче. Це була одноразова акція, щоб привернути максимальну увагу до української колекції, частина коштів від продажу якої піде на допомогу дітям-сиротам.

Наступного разу Віталіна може з"явитися в амплуа моделі, лише якщо показ також буде пов"язаний з добродійністю", - говорить Мозгова.

За її словами, сукня, в якій з"явилася Віталіна, - довга, але не пишне, а голову доньки президента прикрасив вінок з довгими білими стрічками.

Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Віталіна Ющенко вийшла на міланський подіум у весільній сукні та вінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі