Ексклюзиви
понеділок, 22 січня 2018 08:38

Виставили на мороз у капцях: у Сімферополі вагітну викинули з лікарні

Виставили на мороз у капцях: у Сімферополі вагітну викинули з лікарні
У Сімферополі загинула молода вагітна жінка. Фото: mwananchi.co.tz

У Сімферополі загинула молода вагітна жінка. Медики вигнали її вночі з лікарні на мороз в капцях, бо не мала грошей та необхідних документів.

Вагітній Тетяні Піменовій стало погано - у неї піднялася температура, пише "РБК-Україна". Родичі викликали "швидку". Вона опинилася у Сімферопольській лікарні ім. Семашко з підозрою на ниркову недостатність та ГРВІ. Постійно телефонувала чоловікові і розповідала, що з нею відбувається.

Мати дівчини розповіла: "Вона весь час телефонувала чоловікові, повідомляла про те, хто її оглядає, які аналізи роблять, куди везуть. З Семашко дзвонила, бідкалася, що до неї вийшов гінеколог і сказав: "Думаєш, я буду тебе тут вночі дивитися?". Потім її стали виганяти, говорити, що в госпіталізації вона не потребує і повинна піти додому. Вона просилася залишитися до ранку, скаржилася на температуру. Ми знайшли телефон приймального покою, дзвонили, нам відповіли: "Ми що, готель? Приїжджайте і забирайте".

Зрештою, вагітну Тетяну вигнали на вулицю о 3 години ночі зі словами: "Ми теж люди, нам спати треба". Телефон у неї розрядився, зателефонувати родичам не могла.

Через годину її помітила перехожа, яка запропонувала свою допомогу: викликала таксі і відправила додому. Вагітна жінка повернулася додому з температурою під 40.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопець викинув свою вагітну подругу під мостом

Родичі так і не зрозуміли, чому її виставили з лікарні. Єдине припущення – це відсутність поліса ОМС і паспорта. Всі документи у Тані вкрали в Москві, і вона ще не встигла їх відновити.

Наступного дня її знову забрали в лікарню. Встановили, що плід загинув на 23 тижні. Повинні були викликати штучні пологи. Тетяна померла ще до операції.

Медики припустили, що у вагітної була вірусна пневмонія, яка перебігала безсимптомно, а переохолодження посилило її.

У анексованому Росією Криму фахівці зареєстрували 16 лабораторно підтверджених випадків кору.
Про це на своєму сайті повідомило міжрегіональне управління Росспоживнагляду по Республіці Крим і Севастополю, передає "Крим.інфо".

Зараз ви читаєте новину «Виставили на мороз у капцях: у Сімферополі вагітну викинули з лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути