субота, 16 червня 2007 17:06

Виснаженого моряка знайшли після 15 днів пошуків

Болгарський сухогруз "Бриз" виявив український катер "Дік" з живим членом екіпажу.

Як повідомляє прес-служба МНС, катер з Костюченком знайдений в суботу в Чорному морі, в 170 км. на захід від мису Херсонес.

Катер "Дік" вийшов з Очакова до Севастополя ще 30 травня. З моменту, коли стало відомо про зникнення судна і людини, точніше з 1 червня в акваторії Чорного моря і прибережній зоні весь час продовжувався пошук силами прикордонних катерів, вертольотів і риболовів.

Державний морський рятувальний координаційний центр сповістив всі судна, які знаходилися в північно-західній частині Чорного моря. За інформацією, переданою з "Бризу" по радіо, громадянин Костюченко живий, виснажений, але загрози для його життя немає. Болгарське судно слідує до румунського порту Суліна. Проте його капітанові запропоновано частково змінити маршрут і доставити врятованого і катер до порту Усть-Дунайськ (Україна), щоб передати його українській владі. "Бриз" прибуде до Усть-Дунайську вранці 17-го червня.
Зараз ви читаєте новину «Виснаженого моряка знайшли після 15 днів пошуків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі