вівторок, 11 вересня 2007 13:55

Вищий адмінсуд поставив крапку у питанні партії "Пора"

Вищий адміністративний суд України залишив у силі рішення Окружного адміністративного суду Києва щодо відміни всіх постанов Центральної виборчої комісії, які були прийняті щодо реєстрації "квазі-партії "Пора" (лідер Ярослав Годунок).

Про це заявив глава штабу блоку "Наша Україна - Народна самооборона" з юридичних питань Микола Оніщук, повідомляє у вівторок прес-служба "НУ- НС".

За його словами, ВАСУ також відмовив у порушенні касаційного клопотання за заявою Міністерства юстиції на рішення Апеляційного суду Києва за позовом блоку "НУ - НС" щодо визнання неправомірними дій Мінюсту щодо видачі документів "квазі-партии "Пора".

"Таким чином, епопея з політичним рейдерським проектом, метою якого була зовнішня атака на блок "НУ - НС", провалилася", - відзначив політик.

Як повідомлялося, останнім часом у партії "Пора" стався  розкол - частина партії на чолі з Годунком провела з"їзд, на якому переобрали керівництво партії, ухвалили рішення про вихід з блоку "Наша Україна - Народна самооборона" і про самостійну участь у виборчій кампанії. При цьому Годунок завіряв, що має оригінальну печатку  партії. Центральна виборча комісія виключила партію "Пора" з блоку НУ-НС і зареєструвала як самостійний суб"єкт виборчої кампанії. Це рішення Касків оскаржив у суді і виграв справу, повідомляє "Интерфакс-Украина".

Зараз ви читаєте новину «Вищий адмінсуд поставив крапку у питанні партії "Пора"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі