вівторок, 04 березня 2008 15:50

Вірменські та азербайджанські війська ведуть бої в Нагірному Карабаху

Вірменські та азербайджанські війська ведуть перестрілку на північно-східній ділянці Мардакертського району невизнаної Нагірно-Карабахської республіки, повідомив міністр закордонних справ Вірменії Вартан Осканян.

"Це відрізняється від звичайного порушення режиму припинення вогню", яке встановлене з 1994 року і дотримується сторонами, "як по використовуваних боєприпасах, так і бойовій техніці", - сказав міністр.

На думку Осканяна, "це достатньо серйозне посягання", є жертви, з вірменського боку поранено декілька чоловік. Вірменська сторона в ході бойових дій "втратила займану позицію, проте потім знов її зайняла", - сказав Осканян.

"Ми засуджуємо це посягання і вимагаємо від азербайджанської сторони швидко припинити бойові дії, відновити перемир"я", - заявив Осканян. За його словами, "азербайджанська сторона користується загостренням внутрішньополітичної обстановки у Вірменії". Реакція з Баку поки не надходила, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Вірменські та азербайджанські війська ведуть бої в Нагірному Карабаху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі