вівторок, 09 березня 2010 16:34

Вірчіс та Ступка випили пляшку горілки на фотовиставці (ФОТО)

Боксер Володимир Вірчіс зловживає алкоголем.

Напідпитку його бачив кореспондент Gazeta.ua на фотовиставці "100 освідчень у коханні" у столичному комплексі "Мистецький арсенал".

"Помірна кількість коньяку чи вина не зашкодить. Вино розслаблює, знімає психологічний тиск", - пояснив боксер і, не соромлячись, випив сто грам горілки.

До Вірчіса приєднався актор Остап Ступка. Спочатку він пив рожеве шампанське. Зустрівши Вірчіса, поцілував боксера у щоку і разом з ним розпив пляшку горілки "Неміров".

"Ми хороші друзі. Не дивіться, що ми п"ємо. Давно не бачились, гріх не випити за зустріч", - пояснив Ступка.

Ближче до кінця вечірки Вірчіс і Ступка почали голосно реготати. Вірчіс підбіг до свого фотопортрету, який був експонатом на виставці, і взявши його під руку пішов до виходу. Там його спинила охорона, попросила припинити жарти і повернути портрет на місце.

Минулого тижня кореспондент Gazeta.ua бачив Вірчіса на презентації телешоу "БУМ" у ресторані "Тургенєфф". Там він мішав вино з коньяком і заїдав це канапками з червоною рибою.

Влітку 2009-го Вірчіса звинуватили у побитті співробітника херсонського ДАІ. За попередньою інформацією, співробітник ДАІ зупинив "Mazda-6", якою управляв Вірчис, відчув запах алкоголю від боксера і запропонував пройти медичний огляд. У відповідь боксер ударив його кулаком в обличчя. Вірчіс таку інформацію спростовує. Справу досі не закрили.

Боксер-суперважковаговик Володимир Вірчис виступає в професійному боксі під прізвиськом Мисливець. Є чемпіоном України з професійному боксу, Інтерконтинентальним чемпіоном (IBC), Чемпіоном СНД і слов"янських країн (WBC). Останній бій провів чотири місяці тому. Подейкують, збирається йти зі спорту влітку 2010-го.

Зараз ви читаєте новину «Вірчіс та Ступка випили пляшку горілки на фотовиставці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі