четвер, 26 червня 2008 20:58

Випускник Роман Ігумен розбився на моторолері

22 червня у місті Ніжин на Чернігівщині поховали 17-річного Романа Ігумена. На випускному вечорі хлопець розбився на моторолері.

Парад випускників ніжинських навчальних закладів 20 червня закінчився о восьмій вечора. Одинадцятикласники школи N7 пішли святкувати в кафе "Фаворит". Роман Ігумен приєднався до них пізніше. Хлопець приніс цукерки, подарував учителям. Подякував їм од усіх випускників.

Згодом із однокласницею Ганною Сокол вийшов надвір. Вони давно товаришували. Біля кафе Роман побачив знайомого. Попросив моторолер, щоб покататися з дівчиною.

За кількасот метрів од кафе випускники врізалися у стовп. Роман загинув на місці. Ганну майже опівночі доправили до міської лікарні. У дівчини черепно-мозкова травма й зламана рука.

Роман Ігумен був єдиною дитиною в сім"ї. Збирався вступати на факультет історії та права до Ніжинського державного університету.

Зараз ви читаєте новину «Випускник Роман Ігумен розбився на моторолері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі