вівторок, 15 січня 2008 13:20

Винуватцем ДТП, в якому загинув Дедюшко, визнали самого актора

У Володимирській області РФ припинено слідство за фактом загибелі актора Олександра Дедюшка і його сім"ї у ДТП, повідомила у вівторок співробітниця прес-служби УВС Володимирської області Світлана Каменцева. Вона розповіла, що слідство було припинене згідно п.4 ст.24 УПК Росії на підставі загибелі особи, що є винуватцем ДТП.

"На підставі свідчень очевидців аварії та висновків експертів, у діях другого учасника ДТП – водія вантажного автомобіля Scania – не було знайдено складу злочину. Винуватцем ДТП визнаний сам Дедюшко", – уточнила вона.

Дедюшко, його дружина і син загинули 3 листопада минулого року в Петушинському районі Володимирської області. Автомобіль Toyota Picnic, за кермом якого знаходився 45-річний актор, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою Scania. У результаті лобового зіткнення актор і його сім"я померли на місці події. За фактом загибелі Дедюшка була порушена кримінальна справа за частиною 3 статті 264 КК Росії (порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів, що призвело з необережності смерть двох чи більше осіб), повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Винуватцем ДТП, в якому загинув Дедюшко, визнали самого актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі