четвер, 13 лютого 2020 02:13

Вінницькому поліцейському, який бив і принижував затриманого, оголосили про підозру

Вінницькому поліцейському, який бив і принижував затриманого, оголосили про підозру
Вінницькому поліцейському висунено підозру. Фото: Уніан

Співробітнику правоохоронних органів Вінницької області, який у відділенні бив затриманого палицею і примушував присідати, повідомлено про підозру в перевищенні службових повноважень. Копу загрожує ув'язнення.

За версією слідства, працівник Ямпільського відділення поліції "умисно, безпідставно" бив затриманого гумовим кийком та, погрожуючи заподіянням тілесних ушкоджень, примушував виконувати фізичні вправи, інформує пресслужба Офісу генпрокурора.

Прокуратура оголосила йому підозру та скерувала до суду клопотання про взяття його варту за ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень) Кримінального кодексу. Йому загрожує від трьох до восьми років за гратами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля багатоповерхівки знайшли голу 89-річну жінку зі зв'язаними ногами

Відео, на якому поліцейський катує затриманого, поширили у мережі ще влітку 2019 року. Правоохоронець спочатку загнав чоловіка в кут, а потім почав нецензурно лаятися, вдарив гумовою палицею і примусив присідати.

Зараз ви читаєте новину «Вінницькому поліцейському, який бив і принижував затриманого, оголосили про підозру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі