вівторок, 09 вересня 2008 15:23

Вікторія Бекхем змінила стиль для тижня моди в Нью-Йорку (ФОТО)
9

Марк Джейкобс
Вікторії Бекхем виявилося недостатньо тієї уваги, що вона отримала від преси під час презентації власної колекції коктейльних суконь.

І ось вчора на показі Marc Jacobs в рамках Тижня моди в Нью-Йорку на публіку чекав сюрприз!

Вікторія радикально змінила зачіску - розлучилася зі своїм знаменитим бобом, змінивши його на сміливішу, "хлоп"ячу" зачіску і ще темніший, ніж раніше, колір волосся.

Оточуючі вже звикли до частих змін зачіски Вікторії Бекхем. Дівчина красувалася то з голлівудськими хвилями, то з розпатланим бобом, то із зібраним вгору волоссям.

Показ Марка Джейкобса сезону весна-літо 2009, що проходив в рамках Mercedes- Benz Fashion Week, відвідали також молода мама Дженніфер Лопес, світська тусовщиця Ніколь Річі, актор Ілайджа Вуд, реппер Кан"є Уест та інші знаменитості. Варто нагадати, що Вікторія Бекхем в рамках Тижня моди в Нью-Йорку нарешті представила свою дебютну колекцію суконь, навколо якої заздалегідь ходило безліч чуток.

Сама Бекхем зізнавалася, що створення суконь забрало у неї дуже багато часу.

Проте, нічого надоригінального Вікторія як дизайнер продемонструвати не зуміла.

До колекції увійшло 10 суконь з бавовни, органзи, жоржета та шовку - всі вони насамперед відрізняються підкресленою талією, стриманим кроєм та великою кількістю прикрас і вишивки. Корсети і ремені, за словами Вікторії, не тільки розставляють необхідні акценти, але і забезпечують одягу додатковий комфорт.

Колекція суконь - перша спроба Бекхем завоювати місце в світі високої моди; раніше Вікторія займалася дизайном джинсового одягу для власної лінії деніма dVb.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем змінила стиль для тижня моди в Нью-Йорку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі