вівторок, 09 жовтня 2018 23:36

Віктор Павлік детальніше розповів про страшну хворобу сина

Віктор Павлік детальніше розповів про страшну хворобу сина
Віктор Павлік продає колекцію гітар для порятунку сина. Фото: ТСН

Український співак Віктор Павлік розповів, що онкологічна хвороба у його молодшого сина виявлялася спочатку відчуттям оніміння в ногах.

"Якийсь час почали в нього німіти ноги, і з кожним днем ​​все більше і більше. І за тиждень його, як кажуть, просто "скосило" - відмовили ноги. Його госпіталізували. Звичайно, діагноз дали не одразу, тому що робили аналізи. За тиждень, коли я його відвідував, він сказав, що ніг зовсім не відчуває", - розповів артист ТСН.

Він повідомив, що готовий продати свою колекцію ексклюзивних гітар для лікування сина, яку зібрав 10 років тому.

"У мене є невелика колекція гітар - колись її зібрав, бо маю ітерес до цього. У мене кілька десятків екземплярів, колекційних, ексклюзивних, я хочу їх продати. Мені багато людей пишуть: "Продай свої гітари". Так купуйте - я готовий. Можна писати мені в офіційні соцмережі - хто хоче, пишіть. Ну і звертаюся до всіх, хто як може, помоліться за мого сина Павлика", - закликав співак.

Музикант каже, що буде ділитися новинами про лікування, а також дуже вдячний тим, хто вже надіслав йому допомогу на банківську картку, номер якої він опублікував у соцмережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У сина Віктора Павліка виявили страшну хворобу

"Люди шлють гроші на картку, яку я спеціально відкрив. Люди підтримують дуже і шлють, хто скільки зможе, хто 100, хто 50, хто тисячу, хто 5 тисяч, хто 20 тисяч гривень висилає. Це дуже приємно, мене розпирає гордість від того, що у мене є такі люди, які до мене так добре ставляться. Я безмежно вдячний", - сказав артист.

Раніше Віктор Павлік зазначив, що на лікування його дитини необхідна сума у 6 мільйонів гривень, яку самостійно сім'я виконавця дістати не може.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Павлік детальніше розповів про страшну хворобу сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі