вівторок, 05 березня 2019 17:40

Викрили приховану агітацію Зеленського

Автор: informator.news
  На концертах Ліги сміху були зафіксовані ознаки агітації за кандидата в президенти Володимира Зеленського
На концертах Ліги сміху були зафіксовані ознаки агітації за кандидата в президенти Володимира Зеленського

На концертах Ліги сміху були зафіксовані ознаки агітації за кандидата в президенти Володимира Зеленського. Про це повідомили у громадській мережі ОПОРА.

"Наші спостерігачі звернули увагу, що в січні 2019 року на концертах, організованих продюсерським центром Ліга сміху, були зафіксовані ознаки агітації, а саме транслювалося звернення Зеленського", - розповів аналітик Олександр Клюжев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комік, який вивів із кризи столицю Ісландії, побажав успіху Зеленському

За його словами, кандидат має право підтримувати концерти або інші розважальні заходи, які оплачуються з виборчого фонду. Якщо ця умова відсутня, то на концертах не повинно з'являтися передвиборної агітації.

"Якщо така агітація здійснюється на заходах, не пов'язаних з кандидатом, це може бути ознакою порушення обмежень щодо фінансування кампанії", - зазначив аналітик.

Йон Ґнарр – телевізійний комік і колишній успішний мер столиці Ісландії – Рейк'явіка вірить в успіх Зеленського на виборах президента.

Зараз ви читаєте новину «Викрили приховану агітацію Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі