понеділок, 10 вересня 2007 13:15

Викрали останні документи на дачу Ющенка

Обухівське районне відділення Державної служби земельного кадастру вночі минулого вівторка, 4 вересня, було остаточно пограбоване.

Про це стало відомо в понеділок, 10 вересня, повідомляє "Обком".

За інформацією ресурсу, зловмисники вночі під"їхали до будинку на автомобілі, мотузкою прив"язали до нього ґрати на вікнах держструктури і висмикнули її.

Після цього вони викрали з держустанови книги реєстрації земельних актів – останнє, що залишилося в районному ДСЗК після нашумілого пограбування, яке відбулося 27 липня цього року.

Як відомо, тоді в приміщення Обухівського районного відділення Державної служби земельного кадастру ввірвалися четверо осіб у масках, але без зброї.

Дві співробітниці ДСЗК, які знаходилися в цей час на робочому місці, не змогли дати відсіч грабіжникам, що викрали всі 11 тисяч державних актів на володіння земельними ділянками в Обухівському районі.

За кілька місяців до того в цьому ж відділенні ДСКЗ був викрадений комп"ютер із усією базою даних, яка містила перелік земельних актів.

Тоді чиновники стверджували, що нічого страшного не відбулося, тому що після викрадення актів залишилися книги, у яких ці акти реєструвалися.

Тобто, як зазначає "Обком", викрадені минулого тижня книги були останніми документами, які залишилися після попередніх двох нальотів.

На території Обухівського району знаходиться відоме селище Козин (Конча-Заспа, Конча-Озерна та ін.), де проживають багато представників української еліти і розташовується державна дача президента.

На території цього ж району розташоване село Безрадичі, де знаходиться особиста дача Віктора Ющенка.

Зараз ви читаєте новину «Викрали останні документи на дачу Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі