четвер, 20 січня 2011 15:35

Викрадена донька чиновника не співпрацює зі слідством

Викрадена донька чиновника не співпрацює зі слідством

У МВС заявляють, що студентка Ірина Лазаренко, яка була викрадена в травні минулого року і повернена батькам в кінці року, не співпрацює зі слідством.

Про це сьогодні, 20 січня, на прес-конференції повідомив заступник міністра внутрішніх справ Василь Фаринник.

"Ірина Лазаренко не співпрацює зі слідством... Нам надають довідки, що вона перебуває не в тому стані, щоб співпрацювати зі слідством, але, тим не менше, на заняття ходить", - сказав він.

Заступник міністра зазначив, що з огляду на цю обставину, розслідування дуже важко просувається, однак слідчі проводять всю необхідну роботу в цій ситуації.

Нагадаємо, студентку викрали 28 травня, коли вона під'їхала на своєму автомобілі в інститут. Коли дівчина вийшла з машини, на неї ззаду накинувся чоловік. Незнайомець заштовхав дівчину в білий мінівен Mersedes і зник.

Пізніше прозвучала інформація, що злочинці вимагали 4,5 млн євро, потім зменшили суму до 1 млн. 1 грудня прес-служба МВС повідомила, що студентку знайшли і передали батькам.

Її батько Сергій Лазаренко до 2005 року був заступником голови Фонду державного майна України, в 2000-2002 рр.. керував регіональним відділенням ФДМУ в Донецькій області, а зараз працює в Міністерстві вугільної промисловості.

1 грудня стало відомо, що Лазаренко повернулася до батьків.

Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «Викрадена донька чиновника не співпрацює зі слідством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі