четвер, 24 квітня 2008 10:37

Викрадача машини мера Нью-Йорка засудили до 15 років в"язниці

До 15 років тюремного ув"язнення засудили жителя Нью-Джерсі, 36-річного Шона Янга, визнаного винним у викраденні автомобіля у мера Нью-Йорка мільярдера Майкла Блумберга.

Машина була викрадена в жовтні 2006 року в місті Хакенсак в штаті Нью-Джерсі. До автомобіля "Лексус", котрий стояв на вулиці, підійшла співучасниця Янга 19-річна Евелін Морета і попросила у помічника Блумберга грошей, щоб купити квиток на автобус.

Коли чиновник відмовив їй, до машини підійшов сам Янг. Він відкрив двері і почав лаятися з водієм. Після цього зловмисник і його співучасниця кілька разів ударили помічника нью-йоркського мера по обличчю, витягнули його з автомобіля і сховалися.

Стало відомо, що машину знайшли приблизно через дві години на території штату Нью-Йорк.

Співучасниці автовикрадача за вироком суду належить провести у в"язниці 10 років.

А тим часом, викрадачі машин в Україні вважають за краще красти такі марки, як "Daewoo", "Volkswagen", "Skoda", "Audi" і "Mercedes".

Найнижчою популярністю у викрадачів користуються дорогі й ексклюзивні іномарки. Це, в першу чергу, марки "Mazeratti", "Bentley", "Hammer", "Porche".

Найбільша кількість крадіжок відбувається в Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Львові, Одесі та Харкові, що не дивно, - це найбільші міста України, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Викрадача машини мера Нью-Йорка засудили до 15 років в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі