понеділок, 26 січня 2009 13:56

Викрадач машин влаштував під Києвом перестрілку (ФОТО)
6

В аеропорту "Бориспіль" житель Луганська під приводом купівлі заволодів автомобілем "Мазда 3", яку житель Києва виставив на продаж через Інтернет. В результаті розслідування стало відомо, що на розміщене оголошення відгукнувся житель Луганська, який запропонував продавцеві зустрітися з ним в аеропорту "Бориспіль", оскільки луганчанин, нібито, прямував до Москви.

Під час огляду автомобіля покупець попросив його власника зупинитися і включити аварійну сигналізацію. Як тільки це було зроблено, луганчанин дістав пістолет для відстрілу гумових куль і майже впритул зробив постріл у голову водія.


Під час боротьби в салоні машини його власник зумів дістати такий же свій пістолет і впритул п"ять разів вистрілити в пасажира. Після чого він вийшов з машини, щоб покликати на допомогу, втім "покупець" пересів за кермо і рушив з місця.

Як відзначили в обласній міліції, недалеко від Борисполя злочинець не справився з керуванням і злетів з дороги, після чого авто кілька разів перекинулося. У результаті події викрадач отримав численні важкі травми. Тепер обидва, і власник автомобіля, і викрадач знаходяться в одному реанімаційному відділенні Бориспільської райлікарні. Порушена кримінальна справа (незаконне заволодіння транспортним засобом).

За метеріалом Кияни, Magnolia-TV.com

Зараз ви читаєте новину «Викрадач машин влаштував під Києвом перестрілку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі