четвер, 13 грудня 2007 16:21

Вік убивць щороку молодшає: у Херсоні підлітки вбили перехожого

Зранку закривавленого чоловіка знайшли люди і викликали швидку. За тиждень потерпілий помер в реанімації від черепно-мозкової травми. Невдовзі знайшли і злочинців - відому на весь район трійцю підлітків 14-ти, 15-ти та 16-ти років.

Свідки розповіли, що ввечері бачили на зупинці трьох підлітків, що чіплялися до людей. Підходили вони і до чоловіка, якого, спотвореного, зранку знайшли у калюжі крові. Агресивну компанію молодиків у районі добре знали.

Психологи кажуть, що агресивні дії підлітки вчиняють, як правило, в групі. Поодинці вони поводяться нормально. Велике значення у формуванні поведінки підлітків відіграють засоби масової інформації.

Марія Соцька, психолог: "Коли діти бачать на екрані вибухи, вбивства, трупи, спотворені людські тіла, втрачається цінність людського життя. У них формується таке суб"єктивне відчуття, що в принципі це нормально, це сюжет чергового бойовика. І коли самі потрапляють в якусь подібну ситуацію, святість людського життя для них вже не так цінна стає".

Фахівці також радять батькам більше цікавитись особистим життям дітей. Та приділяти їх вихованню більше уваги. За словами фахівців, вік вбивць щороку молодшає. І вже невдовзі троє підлітків опиняться на лаві підсудних, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «Вік убивць щороку молодшає: у Херсоні підлітки вбили перехожого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі