неділя, 26 вересня 2021 22:55

Військовослужбовцям ЗСУ найближчим часом виплатять заборгованість із зарплати

Військовослужбовцям ЗСУ найближчим часом виплатять заборгованість із зарплати
За словами Залужного, виплати призупиняли через те, що їх було закладено менше в держбюджеті. Фото: ЗСУ/Facebook

Військовослужбовцям ЗСУ найближчим часом виплатять заборгованість із зарплати. Про це заявив головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний в інтерв'ю "Радіо Свобода".

"... Засоби, наскільки я розумію - минулого тижня міністр оборони проводив нараду - вже виділені і найближчим часом будуть виділятися. Підйомні будуть оплачені, піднайом буде оплачений. Поки так. Принаймні, держава в особі Мінфіну запевняє Міноборони про те, що все буде виплачено", - сказав Залужний.

За словами Залужного, виплати призупиняли через те, що їх було закладено менше в держбюджеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі воює близько 2,5 тис. російських кадрових військових - головнокомандувач ЗСУ

"Не тому, що там був "поганий" Хомчак (екс-головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак - ред.), був "поганий" Таран (міністр оборони України Андрій Таран - ред.), вони не могли між собою домовитися, щоб солдатам платили гроші. Ні! Грошей було закладено менше спочатку в бюджеті, тому їх отримували менше", - пояснив Залужний.

Шмигаль назвав заборгованість за "бойовими виплатами" воїнам фейком. Перед українськими військовими є лише поточна заборгованість за виплатами на оздоровлення. Її уряд погасить після внесення змін до бюджету.

Зараз ви читаєте новину «Військовослужбовцям ЗСУ найближчим часом виплатять заборгованість із зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі