середа, 11 жовтня 2017 20:32

Військові стріляли з "Градів" і форсували річки: з'явилось відео видовищних навчань
12

Підрозділи 30-ої окремої механізованої бригади провели бойове злагодження на полігоні
Після 10-ти кілометрового маршу 30-та окрема механізована бригада здійснила форсування річки
Військові відпрацьовували знищення наземних та повітряних цілей з танків, бойових машин піхоти, підрозділами ППО та армійською авіацією
Після 10-ти кілометрового маршу 30-та окрема механізована бригада здійснила форсування річки
Для ведення бою в темну пору доби артилеристи виконали світлове забезпечення

Підрозділи 30-ої окремої механізованої бригади провели бойове злагодження на полігоні.

В ході маневрів бійці мотопіхотного батальйону відбивали наступ умовного противника, створюючи плацдарм для контратаки основними силами та переходу в наступ.

Військові відпрацьовували знищення наземних та повітряних цілей з танків, бойових машин піхоти, підрозділами ППО та армійською авіацією, також евакуацію з полі бою умовно ураженої техніки.

Відтіснивши умовного противника на раніше визначений рубіж, контроль над звільненою територією передали підрозділам другого ешелону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чорна п'ятниця" - як випробовують бажаючих служити в 3-му полку спецназу

"Після 10-ти кілометрового маршу 30-та окрема механізована бригада здійснила форсування водної перешкоди. Під прикриттям танкової роти та гелікоптерів механізовані батальйони форсували одну з річок Чернігівської області, закріпилися на її протилежному березі та із застосуванням стрілецької зброї та озброєння БМП-2 знищили умовного противника та перейшли до наступу", - йдеться в повідомленні прес-служби бригади.

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко зазначив, що це не останні навчання такого рівня, які відбудуться у цьому році.

6 жовтня на Рівненському полігоні розпочалися змагання на кращу артилерійську батарею Сухопутних військ ЗС України. Визначають найкращі реактивну, причіпну, самохідну та мінометну артилерійські батареї українського війська.

Зараз ви читаєте новину «Військові стріляли з "Градів" і форсували річки: з'явилось відео видовищних навчань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі