четвер, 29 листопада 2007 11:29

Військові розпочали штурм захопленого на Філіппінах готелю

Філіппінські військові почали штурм готелю Peninsula в Манілі, захопленого 30 озброєними бунтівними військовослужбовцями, повідомляє AFP. За інформацією агентства, військові, озброєні автоматичними гвинтівками, пустили сльозогінний газ у лобі готелю. Як повідомляє Reuters, очевидці говорять про постріли в районі захопленого готелю.

Як відзначає AFP, у готелі почалася перестрілка між бунтівниками та військовими. Повідомляється, що в штурмі бере участь бронетехніка.

Раніше військова дали розпорядження всім журналістам залишити будівлю готелю. За інформацією деяких ЗМІ, частина журналістів ухвалила рішення залишитись у готелі.

Нагадаємо, що близько 30 озброєних філіппінських військовослужбовців у четвер 29 листопада захопили готель Peninsula в Манілі. Вони зажадали, щоб президент країни Глорія Макапагал Арройо пішла у відставку, а філіппінська армія припинила її підтримувати і приєдналася до загарбників.

Влада країни висунула бунтівникам ультиматум, але ті відмовилися добровільно здатися, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Військові розпочали штурм захопленого на Філіппінах готелю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі