пʼятниця, 25 травня 2007 19:31

Війська коаліції в Іраку заарештували 20 бойовиків

Підрозділи військ міжнародної коаліції в Іраку під час декількох рейдів в різних регіонах країни, направлених на ліквідацію діяльності міжнародної терористичної мережі "Аль-каїда" і її спільників, затримали 20 бойовиків.

У Багдаді під час рейду, направленого на спіймання ватажка одного з батальйонів "Аль-Каїди", було затримано трьох бойовиків, у тому числі і розшукуваного ватажка, який несе відповідальність за численні терористичні акти в Багдаді, включаючи вибухи, вбивства і нападу на представників ЗМІ.

На південному заході іракської столиці підрозділу військ міжнародної коаліції затримали також 13 бойовиків, один з яких, громадянин Лівії, є організатором потоку іноземних найманців до Іраку.

В ході інших операцій по виявленню і знищенню іракської терористичної мережі, що займається виробництвом саморобних вибухових пристроїв, було затримано двох бойовиків, один з яких є основним фахівцем в терористичному середовищі в цій області, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Війська коаліції в Іраку заарештували 20 бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі