вівторок, 03 квітня 2007 13:09

Вийшла нова універсальна шпигунська програма

З"явилася нова версія програми, яка призначена для стеження за тим, які дії проводяться на комп"ютері. Програму зручно використовувати, щоб дізнатися, чим зайняті діти у відсутність батьків, дружина – коли чоловіка немає удома і т.д. Power Spy записує натиснення клавіш, вікна, що відкриваються, всі дані, які копіюються в буфер обміну, набрані паролі, додавання, що запускаються, чати. Окрім цього, зберігається інформація про всі сайти, які відвідувалися за допомогою браузерів Internet Explorer, Firefox, та ін . Також можна проглянути поштові повідомлення, прочитані за допомогою Microsoft Outlook і документи, відкриті в Word. Power Spy може також робити скріншоти через задані проміжки часу.

Людина, яка працює на комп"ютері, Power Spy не бачить – його немає ні в списку встановлених програм, ні в Windows Task Manager, ні в меню "Пуск". Зрозуміло, що програма не створює ніяких іконок. Для доступу до даних, зібраних програмою, потрібно натиснути певну комбінацію клавіш. Також всі відомості можуть відсилатися на вказану поштову адресу, передає ОнРу.ру.

Зараз ви читаєте новину «Вийшла нова універсальна шпигунська програма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі