пʼятниця, 21 грудня 2007 14:49

Виходить в прокат "Іронія долі-2" (ФОТО)

Вперше в історії російського кінобізнесу за добу до прем"єрного показу фільму квитки були продані на суму майже в мільйон доларів. Про це повідомляє Pravda.ru.

У Росії виходить в прокат продовження культової новорічної картини Ельдара Рязанова "Іронія долі, або з легкою парою". Режисером нової версії став Тімур Бекмамбетов, що здобув всеросійську популярність як автор стрічок "Нічний дозор" і "Денний дозор".

"Іронія долі, або з легкою парою" Ельдара Рязанова вийшла на радянські екрани 31 грудня 1975 року, і з тих пір ця картина стала невід"ємним атрибутом Нового року для всіх поколінь росіян.

У "Іронії долі-2" головними героями стали діти московського лікаря Жені (Андрій Мягков) і ленінградської вчительки Надії (Барбара Брильська).

Головні ролі у фільмі Бекмамбетова зіграли Костянтин Хабенській, Єлизавета Боярська і Сергій Безруков в ролі "наступника" Іполита.

На думку режисера фільму Тімура Бекмамбетова, нова "Іронія" на глибинному рівні нічим не відрізняється від рязановської.

Крім того, в новій стрічці деякі ролі виконали актори, які брали участь в першій. Це Олександр Ширвіндт, Олександр Белявській, Барбара Брильська, Андрій Мягков, Юрій Яковлєв і навіть сам Ельдар Рязанов, що знявся в тій же ролі, що і в своїй картині, повідомляє Rupor.info.

Зараз ви читаєте новину «Виходить в прокат "Іронія долі-2" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі