Ексклюзиви
пʼятниця, 26 грудня 2008 11:20

Вихідними в Україні мороз і ожеледь

Вихідними в Україні мороз і ожеледь

Вихідними в Україні очікується холодна погода, а також незначна кількість опадів. У Криму пройде мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Середньодобова температура складе від 11 до 6 морозу вночі і -8/-3 градусів вдень. На сході місцями нічна температура опуститься до -14 градусів.

У Києві завтра -11/-6 градусів вночі, -8/-3 вдень, опадів не очікується. У неділю синоптики прогнозують змінну хмарність, без істотних опадів. Вночі -11/-6, вдень -8/-3 градуси. У понеділок - змінна хмарність. Вночі -11/-6, вдень - від -8 до -3 градусів. У Київській області завтра синоптики обіцяють суху погоду. Температура вночі близько -11/-6 градусів, вдень -8/-3 градуси. Вітер північно-східний, північно-західний, 5м/с. На дорогах ожеледиця.

На сході у суботу -14/-9 вночі, вдень від -10 до -5 градусів. Хмарно з проясненням, без опадів. У неділю вночі -14/-9 градусів, денна температура -10/-5 градусів. Без істотних опадів. У понеділок синоптики прогнозують змінну хмарність, можливий невеликий сніг. Температура -11/-6 градусів вночі, -9/-4 вдень. Вітер північно-східний, 5м/с. Місцями ожеледь.

На заході країни завтра вночі -9/-4 градуси, вдень -2 - 3 вище нуля, синоптики прогнозують змінну хмарність без опадів. У неділю синоптики також чекають суху погоду. Температура повітря вночі близько -9/-4 градусів, вдень -2 - 3 тепла. У понеділок вночі градусники покажуть -7/-2, вдень -2 - 3 градуси вище нуля, без опадів. Вітер північно-східний, північно-західний, 5м/с. Ожеледиця.

У південних регіонах 27 грудня -8/-3 вночі, -5 - 0 градусів вдень, очікується мокрий сніг. У неділю вночі -8/-3 градуси, вдень -5 - 0, переважно сухо. У понеділок також без опадів. Вночі -9/-4 градуси, вдень -6/-1 градус. Вітер північно-східний, 7м/с. Місцями ожеледиця.

У центральних регіонах найближчої ночі -11/-6 градусів, вдень -8/-3 градуси. Синоптики прогнозують сніг з дощем. У неділю опадів не очікується. Вночі -11/-6 градусів, денна температура -8/-3 градуси. У понеділок вночі термометри покажуть близько -10/-5 градусів, вдень -8/-3 градуси, переважно без опадів. Вітер північно-східний, північно-західний, 5м/с. Місцями ожеледь, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Вихідними в Україні мороз і ожеледь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути