субота, 13 липня 2019 07:00

Вихідні перед місячним затемненням: чим варто зайнятися

Вихідні перед місячним затемненням: чим варто зайнятися
Молодята, які святкуватимуть весілля 13-14 липня, збережуть пристрасні почуття на довгі роки. Фото: politeka.net

13-14 липня – час романтичних зізнань. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Перетворіть вихідні на яскраве свято кохання, - каже астролог. – Молодята, які святкуватимуть весілля 13-14 липня, збережуть пристрасні почуття на довгі роки. Закоханим бажано цими днями зізнаватися у коханні один одному. Пропонуйте милим руку й серце. Це вихідні перед місячним затемненням. Їх можна провести у подорожі. Добре відпочиньте від інтелектуальної праці. Книжки, телевізор і комп'ютер нехай залишаються вдома. Відправляйтеся на дачу. Працюйте у майстерні".

Овен

Обмеження у фінансах не відчуватиметься. Грошей вистачить на запланований відпочинок. Не беріть роботу на вихідні. Помітного прибутку не буде.

Тілець

Будьте щедрими. Візьміть на себе фінансування родинного відпочинку. Відкладіть купівлю телефонів. Контролюйте показники артеріального тиску. Різке його підвищення може спричинити напад стенокардії. Знижуйте навантаження під час тренувань.

Близнюки

Комерційна діяльність не буде успішною. Утримайтеся від кредитів. Влаштуйте собі незвичний відпочинок. Вам з коханими потрібна кардинальна зміна обстановки.

Рак

Фінансові обмеження примусять вас змінити плани на вихідні. Розділіть витрати з друзями. Разом організувати пікнік легше.

Лев

Дозвольте собі провести вихідні комфортно. Партнери теж бажатимуть розслабитися у затишній атмосфері. Не відмовляйте собі у такому задоволенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад для тих, хто хоче всиновити дитину

Діва

На вас чекають подарунки. Про гроші можете не турбуватися. Близькі радо візьмуть на себе усі витрати.

Терези

У суботу може з'явитися шанс заробити деяку суму. Скористайтеся нагодою поправити своє матеріальне становище. Гроші знадобляться вам уже в неділю. Не слід реанімувати давні стосунки.

Скорпіон

Причиною зайвих витрат стане власна необачність. Куплені речі не задовольнятимуть своєю якістю. Помилкові розрахунки принесуть збитки. Не час відвідувати перукарню. Особливо якщо ви зібралися змінювати колір волосся. Воно стане ламким.

Стрілець

Скористатися заробленим на власний розсуд не вдасться. Прогнозуються непередбачені витрати. Майте у запасі певну суму для здійснення термінового ремонту техніки. Надто нав'язливі доброзичливці можуть зіпсувати вам вихідні. Уникайте тривалих душевних розмов. Відпочиньте у колі сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорогі фрукти та ягоди: експерт пояснила, чому ціни "кусаються"

Козеріг

Операції купівлі-продажу пройдуть вдало. Вам щаститиме на вигідні пропозиції. Обновіть свій гардероб зранку в суботу. Боржники можуть повернути вам гроші.

Водолій

Не поспішайте з обіцянками. Деякі з планів не вдасться втілити у життя через обмеження у фінансах. Кохані будуть сповнені ентузіазму. Вони візьмуть на себе організацію вашого відпочинку.

Риби

Фінансова ситуація залишатиметься складною. Купуйте лише необхідне. На підтримку не слід розраховувати. Самотнім не варто шукати свою пару. Зав'язані у цей період стосунки – безперспективні.

У ніч на 17 липня матимемо місячне затемнення. Астролог розповіла, що варто знати про цей день.

Зараз ви читаєте новину «Вихідні перед місячним затемненням: чим варто зайнятися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі