понеділок, 11 червня 2007 13:21

Відвідувачі парку атракціонів півгодини чекали допомоги вниз головою (ФОТО)

Відвідувачі парку розваг Springs & Crystal Falls amusement park в американському штаті Арканзас в суботу опинилися в незвичній ситуації, коли через коротке замикання на атракціонах раптово відключилася електрика.

Близько десятка чоловік, які у цей момент каталися на американських гірках, зависли вниз головою на висоті 45 метрів над землею. У такому положенні їм довелося півгодини чекати допомоги.

Співробітникам парку не вдалося відновити електропостачання атракціону X-Coaster, і вони викликали рятувальників. Прибувши на місце події, рятувальники і пожежники визволили відпочиваючих за допомогою розсувних автосходів.

В результаті цієї події ніхто серйозно не постраждав. З інших атракціонів парка, які теж виявилися знеструмленими, людей вдалося евакуювати достатньо швидко.

"Відразу можна було зрозуміти, хто сидів на американських гірках: у них були червоні лиця", - розповіла журналістам одна з відвідувачок парку розваг, повідомляє СВS News.

Зараз ви читаєте новину «Відвідувачі парку атракціонів півгодини чекали допомоги вниз головою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі