вівторок, 10 квітня 2007 15:13

Відвідувачам атракціону "Screamer" заборонили кричати від жаху

Адміністрація парку розваг в місті Ферфілд в американському штаті Каліфорнія у відповідь на численні скарги місцевих жителів, заборонила відвідувачам кричати на найбільш екстремальному атракціоні. Відпочиваючих, які не можуть стриматися, знімають з атракціону і відправляють в самий кінець черги.

Нове правило було введене 29 березня, через три тижні після відкриття Screamer - атракціону висотою з 16-поверховий будинок, на якому відвідувачі летять до землі зі швидкістю 120 км/год. Коли люди сідають у дві металеві корзини атракціону, назва якого по іронії переводиться як "верескун", оператор оголошує попередження: "Ми будемо змушені видалити вас з атракціону, якщо ви шумітимете. Якщо вам кортить видати звук, міцно закрийте рота рукою. Якщо ми почуємо звуки крізь вашу руку, ми видалимо вас з атракціону. Будь ласка, дотримуйтеся тиші й насолоджуйтеся "Верескуном".

Проте відвідувачі зізнаються, що дотримувати тишу важче, ніж може здатися, повідомляє, з посиланням на АР, ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Відвідувачам атракціону "Screamer" заборонили кричати від жаху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі