понеділок, 11 лютого 2008 10:47

Відвертим корсетом 69-річна Тіна Тернер перевершила Вікторію Бекхем (ФОТО)
8

У Лос-Анджелесі завершилася ювілейна, 50-та церемонія вручення нагород Американської академії звукозапису "Греммі". У всьому світі премія вважається однією з найпрестижніших у сфері музики.

Загалом цього року на п"ятдесятій за рахунком церемонії вручення премії "Греммі" було вручено 31 нагороду. Безперечним тріумфатором стала молода британська співачка Емі Уайнхаус, що виявилася одним із лідерів за кількістю номінацій.
Із шести статуеток "Греммі", на які вона претендувала, Емі отримала п"ять: за кращий дебют, поп-альбом (Back To Black), краще жіночого виконання поп-композиції (Rehab; ця композиція також була визнана піснею року і кращим записом року). Крім того, "Греммі" був удостоєний продюсер Back to Black Марк Ронсон.

Сама Уайнхаус не змогла бути присутньою на церемонії, хоча планувалося, що вона заспіває пісню під час вечора. Але посольство США в Лондоні відмовилося видати їй візу. Причиною стала наркотична залежність виконавиці.

За деякими повідомленнями, два тижні тому вона почала курс лікування в спеціалізованій клініці, а на поточному тижні поліція допитала її з приводу відеозапису, що показує, як вона, імовірно, вживає наркотики. В результаті виступ Уайнхаус транслювався з лондонської студії за допомогою супутника.

Також не зміг виступити на церемонії Майкл Джексон. Останнім часом співак працював над записом рімейків пісень із альбому Thriller, які він повинен був представити на церемонії "Греммі" 10 лютого. Проте часу на підготовку шоу йому не вистачило.


Утім, відсутність на сцені Джексона і Уайнхаус була цілком компенсована виступом легендарної Тіни Тернер. Співачка, якій наступного року виповниться 70 років, виконала запальну композицію, з"явившись на сцені в обтягуючих сріблястих бриджах і топі. Вона танцювала разом з шоу-балетом, а під час спільного виступу з молодою співачкою Бейонсе не поступалася їй у енергійності виконання.


Слід зазначити, що ще однією шанувальницею відвертих корсетів є дружина відомого футболіста Девіда Бекхема - учасниця групи Spice Girls Вікторія. Проте 69-річна співачка Тіна Тернер на цей раз перевершила і її.


Також учасниками торжества були артисти канадського цирку Cirque du Soleil, знаменитий голлівудський актор Том Хенкс, колишній учасник ліверпульської четвірки Рінго Стар, 25-разовий лауреат "Греммі" Стіві Уандер, а також відомі виконавці Неллі Фуртадо, Бред Пейслі, Кід Рок, Фергі.

Статуетка "Греммі" в номінації "Краще чоловіче виконання поп-композиції" була присуджена Джастіну Тімберлейку за композицію What Goes Around...Comes Around.

Кращою групою-виконавцем поп-композиції були визнані Maroon 5 (Makes Me Wonder).

Також до числа лауреатів увійшов кандидат в президенти США від Демократичної партії Барак Обама. Він став переможцем в номінації "Краща аудіорозповідь". Диск Обами "Відвага надії: роздуми про відтворення американської мрії" обійшов записи колишніх президентів США Білла Клінтона і Джиммі Картера.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"
Зараз ви читаєте новину «Відвертим корсетом 69-річна Тіна Тернер перевершила Вікторію Бекхем (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі