понеділок, 25 лютого 2008 08:04

Відверті фото зірки "Трансформерів" Меган Фокс (ФОТО)

Актриса Меган Фокс продовжує приковувати до себе загальну увагу - перш за все, сильної половини людства. При погляді на ці фото легко зрозуміти, що це їй нічого не коштує. Ще б пак: це вдавалося робити навіть її героїні у фільмі "Трансформери". Глядачі-чоловіки однозначно вважали за цікавіше дивитися на Меган, а не на гігантських бойових роботів (хоча, здавалося б, що може бути цікавішим?).

Після яскравого дебюту Меган в "Трансформерах" кінокритики всього світу почали готувати їй велике майбутнє. Вона, зокрема, увійшла до шорт-листу претенденток на роль наступної дівчини Бонда. Крім того, Меган, з чуток, запропонували головну роль в блокбастері Hack/slash - екранізації культового комікса. За сценарієм Меган воюватиме з серійними вбивцями, що уникнули правосуддя, використовуючи такі підручні засоби, як бензопилку і ключку для гольфу, але на тлі її сліпучих форм меркне навіть це. Недаремно журнал "Максим" включив її в список ста найсексуальніших жінок світу під номером 18.

Окрім гарних зовнішніх даних Меган відрізняє легкість і відвертість в спілкуванні. Вона не соромиться розповідати журналістам, як п"ять років тому працювала в магазині у Флориді, одягнена в костюм банана, як викрадала машини однокласниць, що кривдили її, як крала помаду у фешенебельному магазині у Флориді, як пробувала наркотики, як їй подобається секс і татуювання.

При цьому 21-річна зірка не схвалює тусовок, віддаючи перевагу над ними спокійному відпочинку: вона не проти зіграти партію в нарди на комп"ютері і любить ліпити з глини. Вона відчуває себе не дуже затишно, коли всі питають її про її новий сексуальний образ, і не читає про себе в пресі, оскільки "досить соромлива" (це її власні слова). Можливо, це поєднання, здавалося б, непоєднуваних рис в характері Меган пояснюється її незвичайним родоводом, в якому присутнє ірландське, французьке та індіанське коріння: тягу до самоти і спокою вона успадкувала від ірландських предків, запал - від французьких, рішучість і зовсім деколи нежіночу твердість - від войовничих американських аборигенів.

Меган дуже сподівається, що її запросять брати участь в зйомках продовження "Трансформерів". Що ж, шанси у неї вельми і вельми непогані. Газета по-українськи.


Зараз ви читаєте новину «Відверті фото зірки "Трансформерів" Меган Фокс (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі