пʼятниця, 05 червня 2020 08:24

Відсьогодні в Україні відновили внутрішнє авіасполучення

Відсьогодні в Україні відновили внутрішнє авіасполучення
В Україні відновили внутрішнє авіасполучення. Фото: МАУ

З 5 червня в Україні відновлюють внутрішні пасажирські авіаперевезення, а з 15 червня літаки почнуть літати за кордон.

Уряд ухвалив рішення про відновлення внутрішніх авіаперельотів між тими регіонами, в яких дозволено послаблення карантинних обмежень.

Відповідно до інформації аеропорту "Бориспіль", на 5 червня заплановані два авіарейси — з Києва до Дніпра (Wind Rose) та до Одеси (МАУ).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли відкриють кінотеатри та які фільми показуватимуть

Напередодні авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" повідомила, що з 5 червня відновлює регулярні рейси Київ – Одеса – Київ. 5 та 6 червня МАУ виконає рейси з Києва до Одеси, а 8 та 9 червня поверне відпочивальників назад до столиці.

Серед основних вимог - захисні маски мають носити і персонал, і пасажири. Персонал також має бути в захисних рукавичках. Доступ до терміналів аеропорту має бути максимально обмежений для пасажирів, членів екіпажу та персоналу. Фізичне дистанціювання (1,5 метра між людьми), посилені гігієнічні процедури та прибирання. У місцях з високою концентрацією пасажирів мають бути вжиті заходи для запобігання чергам. Мають бути запроваджені електронні альтернативи процесів, зокрема мобільна реєстрація, безконтактна посадка.

Відсьогодні, 5 червня, в Україні вступає в дію постанова уряду про черговий етап ослаблення карантинних заходів. Це стосується, зокрема, відновлення внутрішніх авіаперевезень і обслуговування відвідувачів в приміщеннях кафе, барів і ресторанів.

Зараз ви читаєте новину «Відсьогодні в Україні відновили внутрішнє авіасполучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі