вівторок, 18 вересня 2007 16:13

Відпущений останній підозрюваний в підриві "Невського експреса"

Прокуратура винесла постанову про звільнення з-під варти підозрюваного в причетності до підриву потягу "Невський експрес" Хасана Дідігова, повідомив у вівторок адвокат Дідігова Мурад Юнусов. За словами адвоката, прокуратура змінила запобіжний захід його підзахисному з арешту на підписку про невиїзд.

Офіційного підтвердження цього факту з боку прокуратури отримати поки не вдалося.

Швидкий поїзд N166 "Невський експрес" сполученням Москва - Санкт-Петербург зазнав аварії на перегоні між містом Мала Вішера і станцією Бурга 13 серпня. В результаті надзвичайної події постраждали 60 чоловік. За попередніми даними, причиною аварії став закладений на шляхах саморобний вибуховий пристрій потужністю близько двох кілограмів в тротиловому еквіваленті.

За підозрою в причетності до теракту співробітниками правоохоронних органів 16 серпня були затримані жителі Петербургу Андрій Кальонов та Денис Зеленюк, 19 серпня - житель Чудово, чеченець за національністю Хасан Дідігов. 13 вересня за рішенням прокуратури запобіжний захід Кальонову та Зеленюку був змінений на підписку про невиїзд, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Відпущений останній підозрюваний в підриві "Невського експреса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі